LEDIGA LOKALER & MARK

HITTA BÄSTA LÄGET!

I Skaraborg är det enkelt att driva verksamhet och göra bra affärer. Vi ligger nära Sveriges stora marknader med utmärkta logistikmöjligheter och modern infrastruktur.

Letar du efter en plats att etablera dig på i Skaraborg? I våra interaktiva sökverktyg samlar vi information och fakta om fastigheter, verksamhetslokaler och byggklar industrimark i regionen.

SITE FINDER

Skaraborg erbjuder fantastiska möjligheter kring greenfield siter med byggklar industrimark för att utöka din verksamhet, siterna är främst lämpade för tillverkning, logistik och batteriindustri. Varje site i Skaraborg presenteras med en uppsättning av data, bilder och presentation med drönarfilm. Använd filter som storlek, plats och branschändamål för att selektera sökningen.

Vi på Business Region Skaraborg kan tillsammans med Business Sweden ge stöd och säkerställa en smidig, samordnad process kring etablering i Skaraborg.

Är du intresserad av att se alla Sveriges siter, välkommen läsa mer på Business Swedens hemsida

LOKALGUIDEN

Via Lokalguiden kan du som lokalsökande företag enkelt se de fastigheter och verksamhetslokaler som finns tillgängliga i respektive kommun i Skaraborg och kontaktuppgifter till fastighetsägaren. Välkommen att kontakta respektive aktör eller hör av dig till oss på Business Region Skaraborg så guidar vi dig vidare.

Se filmen och upptäck Skaraborgs intressanta möjligheter för etableringar med interaktiva sökverktyget Site Finder.