VI HJÄLPER SKARABORG ATT VÄXA!

VÅRT UPPDRAG

Business Region Skaraborg erbjuder fri, skräddarsydd och konfidentiell service till företag som söker bästa platsen för etablering i någon av regionens kommuner. Vårt uppdrag är att stärka det investeringsfrämjande arbetet och attrahera nya verksamheter och kompetens till regionen. Vi är en del av den nationella organisationen Business Sweden och samarbetar tillsammans och för Skaraborgs 15 kommuner.

Vårt arbete
Vi som organisation finns för att proaktivt marknadsföra Skaraborgs kvaliteter mot omvärlden – genom att skapa ett skyltfönster och en enkelhet för kunden att se vad vi kan erbjuda.

Vi söker företag som kan komplettera det befintliga näringsliv som vi har idag för att öka vår konkurrenskraft gentemot vår omvärld.

Vårt engagemang
Vi arbetar på affärsmässiga grunder, med ett starkt personligt engagemang i grunden. Vi är övertygade om att Skaraborg är den bästa platsen för många företag att vara verksamma på och vi brinner för att få fler att upptäcka regionens möjligheter. Vi är också övertygade om att det är människor som får företag att växa och vet att Skaraborg är en plats med starka, engagerade och nyfikna entreprenörer. Människor som lever efter mottot – Making business personal!

Vi jobbar tillsammans!
Business Region Skaraborg är din ingång till Skaraborg, genom nära samarbete blir vi tillsammans en stark, attraktiv och innovativ region.  

I Skaraborg ingår följande femton kommuner; Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vara. 

 

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om att investera och göra affärer i Skaraborg. 

Gustaf Wikblom

Gustaf Wikblom

Invest & Establishment Business Region Skaraborg

Phone: +46(0)767 12 20 22
gustaf.wikblom@skaraborg.se

Alexandra Norlander Tornberg

Alexandra Norlander Tornberg

Invest & Establishment Business Region Skaraborg

Phone: +46(0)722 10 63 81
alexandra.nt@skaraborg.se