VI HJÄLPER SKARABORG ATT VÄXA!

VÅRT UPPDRAG

Business Region Skaraborg erbjuder fri, skräddarsydd och konfidentiell service till företag som söker bästa platsen för etablering i någon av regionens kommuner. Vårt uppdrag är att driva Skaraborgs investeringsfrämjande arbete.
Vi är en del av Sveriges nationella investeringsfrämjande, som en regional partner till Business Sweden och samarbetar tillsammans och för Skaraborgs 15 kommuner.

Vårt arbete
Vi som organisation finns för att proaktivt marknadsföra Skaraborgs kvaliteter mot omvärlden – genom att skapa ett skyltfönster och en enkelhet för kunden att se vad vi kan erbjuda.

Vi söker företag som kan komplettera det befintliga näringsliv som vi har idag för att öka vår konkurrenskraft gentemot vår omvärld.

Vårt engagemang
Vi arbetar på affärsmässiga grunder, med ett starkt personligt engagemang. Vi är övertygade om att Skaraborg är den bästa platsen för många företag att vara verksamma på och vi brinner för att få fler att upptäcka regionens möjligheter. Vi är också övertygade om att det är människor som får företag att växa och vet att Skaraborg är en plats med starka, engagerade och nyfikna entreprenörer. Människor som lever efter mottot – Making business personal!

Vi jobbar tillsammans!
Business Region Skaraborg är din ingång till Skaraborg, genom nära samarbete blir vi tillsammans en stark, attraktiv och innovativ region. Företag som planerar att etablera eller utöka verksamhet i Skaraborg kan få information och hjälp från Business Region Skaraborg och vårt regionala och internationella nätverk utan kostnad och med full konfidentialitet.

I Skaraborg ingår följande femton kommuner; Essunga, Falköping, Grästorp, Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro, Tidaholm, Töreboda och Vara.

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG!

Vårt uppdrag är att helt utan kostnad hjälpa dig att få svar på de frågor som du har och hjälpa dig rätt för att bygga ett beslutsunderlag för ditt företags nästa steg. Vår roll är att guida dig, hinderröja och underbygga din möjlighet till investering i Skaraborg.

Vi har ett brett kontaktnät på såväl regional som internationell nivå som kan stötta dig helt utan kostnad – lyckas du så lyckas också vi!

Peter Yström

Peter Yström

Head of Investment Promotion

Mobile: +46(0)79 066 53 13
peter.ystrom@skaraborg.se

Visiting Adress:
Stationsgatan 3, Skövde

Postal Adress:
Box 54, SE-541 22 Skövde

Alexandra Norlander Tornberg

Alexandra Norlander Tornberg

Head of Investment Promotion

Mobile: +46(0)722 10 63 81
alexandra.nt@skaraborg.se

Visiting Adress:
Stationsgatan 3, Skövde

Postal Adress:
Box 54, SE-541 22 Skövde